anwb-logoautocrew-logordw-logobovag-logo

g

Carwash

carwash-autobedrijf-baltes-holten

Al meer dan 30 jaar ervaring in machinaal autowassen.
Bij ons wordt uw auto eerst met een hoge druk wasboog afgespoeld waarmee het losse vuil wordt afgevoerd om krassen aan Uw lak te voorkomen. Onze machine is de enige machine met deze extra bewerking vergeleken met machines in de directe omgeving welke alleen maar eenvoudig wassen!

Het feitelijke wassen gebeurd met een Roll-Over machine.
Met het voorwerken en machinaal wassen samen geeft dit een perfect resultaat welke uw auto in showroomonditie houd.

s’Winters is het zeer belangrijk uw auto regelmatig te wassen. Pekel is een enorme roestveroorzaker. Met het bodemwasprogramma spoelt de pekel van de onderzijde van Uw voertuig weg en helpt U roestvorming te voorkomen.

Regelmatig autowassen verhoogd straks de inruilwaarde van Uw auto!

Wij hebben keuze uit 6 programma’s

  • Basisprogramma, voor maar € 7.45 Hiermee wordt de auto eerst ingeweekt met een sterk reinigingsmiddel, daarna worden de beide zijkanten onder hoge druk afgespoeld, vervolgens wordt de auto machinaal gewassen, de velgen met extreem hoge druk afgespoeld en tenslotte wordt Uw auto droog geblazen.
  • Voor € 1.00 extra krijgt U het “BODEMWASPROGRAMMA” waarmee de bodem wordt gewassen en afgespoeld. Sterk aanbevolen in de winterperiode met pekel en zout op de wegen.
  • Voor € 2.00 extra t.o.v het basisprogramma wordt de auto voor het drogen besproeit met “HOTWAX”.  De auto blijft dan langer water en vuil afstotend en hij glimt mooier.
  • voor € 2.50 extra t.o.v het basisprogramma krijgt U het bodemwasprogramma, de hotwax en vooraf het”ONDER HOGE DRUK REINIGEN VAN DE BOVENZIJDE”  Vogelpoep en ander vuil worden dan weggespoeld als ook stof en zand welke krasjes kunnen veroorzaken.
  • voor € 4.50 extra t.o.v het basisprogramma, krijgt Uw auto alle reeds genoemde bewerkingen plus de”HARD WAX POWER PLUS POLISH” behandeling. Dit is een extra gang van de machine die de speciale gebruikte “HARDWAX” flink, maar veilig, in-rubt. Dit voor een duurzame glans en een extra, langdurige bescherming van Uw lak.
  • Het zesde programma is een speciaal programma voor bussen en bestelauto’s met een imperiaal.
  • voor, of na, het wassen kunt U gebruik maken van onze krachtige stofzuiger. Deze is elk uur van de dag beschikbaar.

Heeft U 30 liter getankt en wast U Uw auto met programma 1, dan krijgt U 3 hele euro’s terug op Uw tankbeurt! Dat is 10 cent EXTRA korting, per liter!